Kurumsal

interior

Firmamız Hakkında

1927 Çekoslovakya Poprat’ta 1. kuşak kurucumuz Nâkil VEİS‘tir.

Daha sonrasında ise Nakil VEİS 1949 yılında Yugoslavya’nın Belgradiline gelmiş ve 1950 yılında Oğlu Mesut VEİS‘i yanına alarak Belgrad’ta Maxima Gorka No:19 (Kalinçova Piyes Karşısı) adresinde dondurma dükkanı açmıştır. Burada dondurmasının formulünü sadece oğlu Mesut VEİS‘e öğretmiştir. Diğer çocukları Nakil VEİS ile beraber hiçbir zaman dondurmacılık yapmamıştır.

1952 yılında Zagreb Vlaşka Uliça 63 adresinde baba-oğul olarak Nakil VEİS ve Mesut VEİS yeni bir dükkan açmıştır. Bundan 1 yıl sonra 1953 bölümünde, Sırbistan, Kragujevac’ta yeni bir dükkan açılmıştır. VEİS DONDURMA‘nın 2. kuşak devamı olan Mesut VEİS 1967 yılında Türkiye’de Ankara Küçükesat’ta PASTANE ve DONDURMA üzerine yeni bir yer açmıştır. 1975 yılından itibaren oğlu Şenol VEİS ile Bursa Gemlik Küçükkumla’da sadece dondurma üzerine bir yer açmıştır. 1990 yılında daha büyük bir yerde hizmet verilmeye başlanmış, 1994 yılında bir şube daha açılmıştır. 2002 yılında itibaren Narlı’da bir şube daha açılmıştır. 2018 yılında Kumla çarşısında da bir şube daha açılmıştır. Narlı’da 1 dönüm üzerinde açık ve kapalı alanları olmak üzere yeni yerinde hizmet vermeye başlamıştır. Çocuk parkı ve otoparkı sayesinde daha huzurlu ve nezih bir ortamda sizlere daha iyi bir hizmet vermektedir.

Veis Dondurma bugün Şenol VEİS ve 4. kuşak oğlu olan Ömer VEİS tarafından yönetilmektedir.

VEİS DONDURMA

Kalite Politikamız

Kaliteli, temiz ve sağlıklı ürünler üretebilmek için, ISO 22000:2018 Gıda Güvenlik Sistemi (GGYS) gerekliliklerine uygun yasal düzenlemeleri ve son teknolojileri takip eden üretim tesislerimizde gıda alanındaki tüm yenilikleri yakından takip ederek sürekliliği sağlıyoruz.

Yenilikçi ve yaratıcı ekip arkadaşlarımız ile gıda güvenliği açısından oluşabilecek tüm tehlikeleri oluşmadan engelliyor ve sistemimizi sürekli en iyisi olması için özenle çalışıyoruz.

Kalite ve Gıda güvenliği politikamızı üretim departmanımız ile birlikte tüm departmanlarımızda da özenle uyguluyor ve sürekli kalite için aralıksız çalışıyoruz.

Üretiminden tüketimine kadar tüm aşamalarda gıda güvenliği, kalite ve helal konusunda gerekli tüm şartları sistemimize tanımlamakta; tanımlanmış şartları uygulamakta, kontrol etmekte ve sistemin her aşamasında önlem almaktayız. Bunun için gerekli olan bütün kaynakları, iç ve dış iletişim yöntemlerini belirleyerek sürekli olarak uygulamaktayız.